Een haartransplantatie bij haarkliniek de Kroon

Geplaatst op

Je wilt er graag goed uitzien. Daar komt natuurlijk het een en ander bij kijken en dat weet jij als geen ander. Zo is het belangrijk dat je eens goed in overweging neemt of je bereid bent jezelf een handje te helpen met je uiterlijk. Een haartransplantatie bij haarkliniek de Kroon kan daar een hele grote rol in spelen. Om je te helpen een weloverwogen keuze te maken, bieden we je in deze blog een schets van een haartransplantatie bij haarkliniek de Kroon aan. Zo weet je beter waar je aan toe bent en waar je aan moet denken! 

Het proces bij haarkliniek de Kroon

Bij haarkliniek de Kroon zul je eerst een intakegesprek hebben. Met de behandelende, professionele arts zul je bespreken wat er belangrijk is en wat het proces precies inhoudt. Je gaat dus nog dieper in op hetgeen we hier bespreken! Daarnaast zullen de te verwachten resultaten met je besproken worden. Haarkliniek de Kroon staat bekend als een expert die mooie resultaten verwezenlijkt heeft, maar het is ook belangrijk dat jij realistische verwachtingen hebt!

 

Daarna wordt er een afspraak ingepland voor je haartransplantatie. Bij deze kliniek praten we dan over een FUE-haartransplantatie. Dit staat voor follicular unit-extraction. Dit betekent dat er allerlei haarzakjes (die nog wel gezond zijn) uit je achterhoofd of een ander donorgebied worden gehaald. Elk van die haarzakjes bevat één tot vier haren en deze zullen in je ontvangstgebied geplaatst worden. In veel gevallen zal dat de bovenkant van het hoofd zijn. 

Voorbereiding

Voor de haartransplantatie bij haarkliniek de Kroon doe je een aantal dingen. Daar hoort vanzelfsprekend het intakegesprek bij, maar ook het zelf treffen van enkele voorbereidingen. Zo kun je hierbij denken aan een tijdje van tevoren niet roken, drinken en drugs gebruiken. Dit zal het herstelproces bevorderen en dus je resultaten verbeteren. Daarnaast zul je moeten denken aan dingen die je in staat stellen om optimaal fit te zijn. Goed slapen, stress verminderen, het vrij vragen van werk als je de haartransplantatie hebt, je inlezen in dingen die je kunt doen en nog meer. Je krijgt overigens ook nog tips van haarkliniek de Kroon zelf over je voorbereiding én de tijd na je behandeling. Veel succes! 

Gerelateerde berichten

De voordelen van een darmspoeling

Een darmspoeling veroorzaakt een belangrijke reactie in het hele lichaam, waardoor het bloed, de organen en de weefsels gezuiverd worden. De dikke...

Lees meer

Over ons

Door proactief te werken aan een goede gezondheid kunnen mensen tijd en geld besparen, hun algemene gezondheid en levenskwaliteit verbeteren en de druk op de gezondheidszorg verminderen. Geef dus prioriteit aan je gezondheid en investeer vandaag nog in preventieve maatregelen!

Contactgegevens

Via info @ medischnetwerk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden