Geef je weerstand een boost met een vitamine infuus

Geplaatst op

Je komt net teruggevlogen uit Japan, hebt een jetlag en je hebt de volgende ochtend al weer een belangrijke bespreking. Of de afgelopen weken waren erg druk op kantoor en je wilt heel graag een energieboost voor  je weerstand. Een vitamine infuus geeft je een extra boost waardoor je je weer helemaal top voelt. In deze blog lees je wat zo´n infuus inhoudt.

Power boost

Een vitamine infuus geeft je veel nieuwe energie. Daarmee ben jij weer snel helemaal de oude. Het is letterlijk een infuus, de vitaminen, mineralen, antioxidanten en aminozuren worden direct met een infuus in je bloedbaan gebracht. Op deze manier neemt je lichaam de stoffen heel snel op. De voordelen van het infuus zijn heel divers. Zo is een vitamine infuus goed om veroudering tegen te gaan en wordt het hormonale systeem weer in balans gebracht. En heb je last van aanhoudende vermoeidheid, migraine of slaaptekort, dan is deze techniek ook een uitkomst. Laat dit altijd door een erkende cosmetisch arts doen.

Waar bestaat een vitamine infuus uit?

Een vitamine infuus dat zorgt voor een power boos en een herstelde balans in je lichaam bestaat vaak uit de volgende bouwstoffen:

  • Vitamine C
  • Vitamine B-complex
  • Vitamine B12
  • Vitamine B6
  • Calcium
  • Magnesium

Beproefde techniek

De vitamine infusen zijn zeker geen nieuw fenomeen, ze zijn al jaren lang een beproefde techniek in glamour- en beautyland. Niet alleen de anti-aging effecten of de boost van de weerstand maakte deze infusen beroemd, ook de hydraterende werking van deze techniek zorgt voor veel bekendheid. Je voelt je super wanneer dit infuus zijn werk gedaan heeft.

Mentale boost

Door stressvolle zaken kan je geestelijke conditie achteruit gaan. Veel mensen die een druk sociaal leven hebben, hoge werkdruk ervaren, maar ook partygangers die in het weekend hardgaan, zijn gebaad bij een vitamine infuus. Je hebt namelijk na een tijd van stress of inspanning extra voedingsstoffen nodig om weer helemaal kwiek te worden. Je lichamelijke en geestelijke capaciteiten verbeteren snel na het vitamine infuus.

Pijnloze behandeling

Wanneer je denkt aan een infuus, dan is dit meestal niet een relaxte gedachte. Maar bij deze infusen voel je werkelijk geen pijn. De naaldjes die gebruikt worden zijn zo klein dat je er vrijwel niets van merkt. De huid waar het naaldje ingaat wordt eerst nog extra verdoofd. Hiervoor wordt een verdoving crème gebruikt. Je voelt met name wat warmte.

Conclusie

Wanneer je een jetlag hebt, te hard gefeest hebt of gewoon na een drukke tijd even een boost van je weerstand wil, dan is een vitamine infuus een echte aanrader. Laat dit altijd door een erkende specialist doen, zoals een cosmetisch arts.

Gerelateerde berichten

Over ons

Door proactief te werken aan een goede gezondheid kunnen mensen tijd en geld besparen, hun algemene gezondheid en levenskwaliteit verbeteren en de druk op de gezondheidszorg verminderen. Geef dus prioriteit aan je gezondheid en investeer vandaag nog in preventieve maatregelen!

Contactgegevens

Via info @ medischnetwerk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden