5 bijzonder gezonde en natuurlijke voedingssupplementen

Geplaatst op

Het belang van gezonde voeding en een goed gebalanceerd dieet is essentieel om langer vitaal te blijven. De gevolgen van steeds verdere aantasting van onze voeding zijn merkbaar op veel verschillende manieren, zoals de toenemende zwaarlijvigheid, het grote aantal hartpatiënten en mogelijk ook zekere geestelijke stoornissen en problemen. Gezonde voeding kan een erg grote impact hebben op het verbeteren van de algehele gezondheid. Daarom noemen we in deze blog kort welke 5 natuurlijke voedingssupplementen er zijn die wij van harte aanbevelen ter verbetering van je gezondheid.

1. Marine phytoplankton

Marine phytoplankton of fytoplankton is een natuurlijk voedingssupplement wat erg rijk is aan omega-3 en eiwitten. Daarnaast zit het boordevol belangrijke aminozuren.

2. Bottenbouillon

Dit lijkt misschien in het eerste opzicht een vreemd natuurlijk supplement, maar vergis je niet. Bottenbouillon, of bone broth zoals het in het Engels bekend staat, is rijk aan gelatine en glycosaminoglycanen.

3. Levertraan

Levertraan is een product wat al heel lang bekend is en ook al jaren geleden al in de Nederlandse huishoudens aanwezig was. Het middel is erg bekend en kent zijn oorsprong bij de Noorse Vikingen. Die noemden levertraanolie van kabeljauw het “goud van de oceaan”.

4. Hennepolie

Hennep zit vol met stoffen die een fysiologisch actief zijn en op veel verschillende manieren een goede werking hebben op ons lichaam. De olie wordt gewonnen uit de industriële hennepteelt en wordt grondig gefilterd. De stoffen die in de hennepolie kan worden gevonden is een hoge concentratie van CBD en een bijzonder lage concentratie van THC.

5. Chi Bio Spirulina

Chi Bio Spirulina is een soort alg en een echte biologische superfood. Het verhoogt de weerstand en je energie. Daarnaast reinigt deze alg het lichaam. Er wordt door sommige fabrikanten ook verkondigd dat chi bio spirulina helpt om sneller bruin te worden. Dit is echter eerder een cosmetisch doel dan een voordeel waardoor je gezondheid toeneemt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Door proactief te werken aan een goede gezondheid kunnen mensen tijd en geld besparen, hun algemene gezondheid en levenskwaliteit verbeteren en de druk op de gezondheidszorg verminderen. Geef dus prioriteit aan je gezondheid en investeer vandaag nog in preventieve maatregelen!

Contactgegevens

Via info @ medischnetwerk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden