Medisch specialisten

Tandartsunit

Verschillende aanbieders van tandartsunits zijn te vinden op het internet. Om te weten op welke manier een producent/leverancier u kan helpen als specialist, raden wij u aan om een kijkje te nemen op de website van Dental.nl

Aangeraden tandartsen

Wij raden verschillende tandartsen aan uit het hele land. Bent u woonachtig in de regio Bunnik, dan kunt u terecht bij de specialisten van Dental Friends aan. Neem een kijkje op hun website door op de link te klikken.

Hiernaast raden wij voor de regio Groningen aan dat u een bezoekje brengt aan Studentist Groningen voor een controle of een behandeling.

Geestelijke gezondheidszorg

Vandaag de dag is het steeds belangrijker om goede geestelijke gezondheidszorg aan te bieden voor zij die dat echt nodig hebben. Het ontlasten van mensen met psychische klachten kan door middel van bijvoorbeeld autismebegeleiding of door dagbestedingen. Ook voor mensen met down syndroom zijn er vandaag de dag verschillende opvangmogelijkheden.

Tandartspraktijk Amsterdam

Wilt u naar de tandarts in Amsterdam? Tandartspraktijk de ZuidAs is een moderne tandartspraktijk in het hart van de Amsterdamse wijk OudZuid. U kunt hier terecht voor het complete pakket met tandheelkundige zorg.

BHV cursus

Weet jij wat je moet doen in noodsituaties? Na een BHV cursus weet je precies wat je moet doen. Volg er één bij HBO Safe.

https://www.erpoverzicht.nl/

Studeren en op zoek naar een tandarts?

Bij studentist tandarts Amsterdam ben je als student aan het juiste adres!

Opzoek naar een tandarts in Den helder?

Bij Den Helder Dental werkt een gedreven en ervaren team die er met jouw samenwerking voor zorgt dat jij een stralende gezonde lach krijgt.

Goldea Health

Goldea Health is een webshop gespecialiseerd in high-end veganistische en natuurlijke voedingssupplementen. Ze zijn een perfecte aanvulling voor iemand die belang hecht aan het hebben en houden van een gezonde levensstijl.